7 juli Cecilia förmiddagstipsar:

det finns en hel massa effektiva sätt att avsluta en relation utan att bli utsedd till "the bad-guy". du tvingar helt enkelt motparten att göra slut och kan därmed alltid säga "ja men det var ju du som ville ut".
här är några exempel.

  • var otrogen. detta funkar bäst på människor som är rabiata vad gäller otrohet. för att vara ännu tydligare med ditt syfte med otroheten så kan du använda klassiska klyschan "jag vet inte om vi kan laga det här, jag kommer att ha svårt med tilliten" trots att det alltså var du som var otrogen.
  • fortsätt med en vana som du och din partner kommit överens om att du ska släppa. har du lovat att sluta röka så fortsätt. efter ett tag säger du sedan "jag tänkte aldrig sluta utan trodde att du efter ett tag skulle vara så kär i mig att du skulle låta det passera". om h*n inte dumpar dig då så är h*n troligtvis så hjärndöd att du kan sluta höra av dig utan att det ens kommer att uppmärksammas.
  • bete dig som att du faktiskt inte bryr dig ett dugg. detta görs enkelt genom att ge olika besked hela tiden, efter vad som passar dig för dagen. be om paus i ert förhållande när ni dejtat en vecka. säg att du är kär och vill ha ett förhållande med personen för att dagen efter säga att det kanske inte är rätt ändå. övertyga att du också vill/ska skriva en mysig lista över saker du vill göra tillsammans för att sedan helt enkelt använda hans/hennes. säg att du vill åka på spa tillsammans, leta upp schyssta alternativ och strunta sen i det. säg att du saknar och tänker på honom/henne men var sedan för trött för att åka två mil för att ses så då struntar du hellre i det. när det gått ett halvår och h*n tycker att det vore kul om någon av dina nära visste att h*n fanns så säg förnärmat "jag har faktiskt berättat för ... " där punkterna motsvarar två kompisar som h*n aldrig träffat och en kompis som redan listat ut själv vad som pågår.

obs. det sista exemplet kräver i vanliga fall inte att du använder alla knep, oftast är det enklare än så. men råkar du på en envis jäkel som ändå inte ger sig så har du två alternativ. antingen så får du helt enkelt sträcka på dig och göra det otäcka själv. den här personen kommer inte att göra slut åt dig. eller så får du sträcka på dig och kämpa för att vinna hans/hennes tillit, h*n verkar onekligen jäkligt säker på sin sak och kan nog vara en bra och stadig partner i den karusell som kallas livet.


Kommentarer
Postat av: Kadri

bra tips där. Men jag behåller nog min gubbe ett tag till



sv. Du har helt rätt. så respektlöst o elda upp pengarna

2010-07-07 @ 21:55:46
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: emma

HAHAH

grym blogg :D älskar dina tips!

2010-07-07 @ 23:25:31
URL: http://www.eemmaamandaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget