14 oktober Cecilias kusin Maria tipsar:

inget som ska bli bra kan innehålla hemligheter.

Kommentarer
Postat av: luffi

Hey!



Kikar runt lite bland alla trevliga bloggar och råkade hamna här! Allt bra med dig? Kram Luffi

2010-10-14 @ 13:03:22
URL: http://www.luffi.se
Postat av: elin

sant där!

bra och annorlunda blogg du har =)

2010-10-14 @ 13:09:48
URL: http://elinsofieulander.blogg.se/
Postat av: Kadri

Jag är för otålig för hemligheter. klarar aldrig hålla de och vill alltid veta andras



sv. Det är bar med olika åsikter det är ju så vi växer och kan förbättra oss. Du har alldeles rätt i det att föräldrarna inte håller ihop och därför kommer tånåringar undan med så mycket för att föräldrar inte kommunicerar med varandra. Alla uppfostrar sina barn olika och oftast tycker de att just det de gör är det enda rätta o alla andra har fel.

Jag tror inte att klädernas färg ändrar förytsättningar. Att man har en rosa älskande dotter gör det ju inte så att hon skulle bli en riktig prinsessa, svag o oskyldig. Det är ju bara en färg. Sen tror inte jag heller att barnen automatiskt älskar en färg från början. de tar ju efter sina föräldrar. jag älskar rosa så det har blivit automatisk att de också vill ha de som mamma har. De vill måla naglar när jag gör det och de vill ha en klänning när jag har det. tycker inte att det är konstigt alls. men de leker också med bilar o robotar när de vill. De väljer själv. ibland vill Jessica vara spiderman och ibland vill hon vara prinsessa. Och tro mig hon kan säga i från trots att hon har mycket rosa kläder. När hon skriker då hörs det i grann kommun.

De skulle tycka att det var konstig om jag skulle förbjuda de o ha rosa o klänningar och måla naglar o ha glitter på sig när de vill leka prinsessor.

Jag tycker att om man vill tänka på det med genus då ska man bara inte gå efter flickor, man ska ju tänka på pojkar också. Eller har jag fel ? Jag har aldrig läst i någons blogg att de vill ta bort tröjor eller leksaker med spiderman, bilar etc.. Men man kan läsa i många bloggar hur det är hemsk med barbie och rosa tröjor med muffins på.

Jag tycker att det är konstigt. Jag skulle bli ärligt sagt ledsen om butikerna skulle ta bort rosa barnkläder. Jag själv köper mycket rosa, blommigt o sött till mig själv och för hemmet och vill även köra det till mina barn. Nu är det ju så att jag har fått bara flickor så jag vet ju inte hur jag skulle göra när jag hade en son. Vem vet han skulle kanske också få ha rosa klänning på sig ? Det får bara tiden visa.

2010-10-14 @ 14:57:19
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Anonym

och åter igen, älskar din blogg !! och älskar att du tar dig tidena tt komma och kika och kommentera hos mig, !! Tack <3 <3 <3

2010-10-14 @ 15:10:40
URL: http://underbarvackeralskad.blogg.se/
Postat av: Fina Frun

lite hemligheter kan väl vara spännande?

2010-10-14 @ 15:25:04
URL: http://blogg.amelia.se/finafrun/
Postat av: Svorskan

Helt rätt. Hemligheter är ALDRIG bra. Till och med bra hemligheter (som trevliga överraskningar) kan bli fel, men just de tycker jag att vi skall satsa på ändå.

2010-10-14 @ 15:54:26
URL: http://svorskan.se
Postat av: Petra M

Fast det beror på vad det är för hemlighet... hemliga gåvor, jul-hemlisar(min personliga favorit) och andra likasinnade hemligheter tycker jag är ok. MEN ska något byggas i förtroende mellan människor så bör hemligheter undvikas...



SV: Tack för att du tror på mitt ord hi hi. Jag jobbar..... Hmmm just här tänker jag vara hemlig faktiskt.... Inte för dig, kan maila det till dig men vill inte att det står i en blogg var jag finns ;-)



ha en fin torsdagkväll!



Kram P

2010-10-14 @ 16:41:07
URL: http://insideofpetrashead.blogg.se/
Postat av: Maria

Men, är det inte mig du citerar nu?! :-p



Hoppas att allt löser sig, för det är du bara SÅ värd ♥

2010-10-14 @ 16:41:46
Postat av: Maria

Ååååhhhh, nuuuu ser jag överskriften...! Sorry :-p

Gud vad bra sagt av mig alltså =)

2010-10-14 @ 16:45:21
Postat av: pelle

Du... jag fick dåliga vibbar av det här inlägget. Hoppas allt är okej!

2010-10-14 @ 21:10:21
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Laila

Sant

2010-10-14 @ 22:21:53
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget