27 oktober Cecilias vikarie Jessica tipsar:

Billiga småflaskor i plast, avsedda att agera diverse hygienprodukters resekostym, mår INTE bra av kokande vatten. Hur smutsiga de än är. Även om den nya formen på dem är både intressant och dekorativ, är de inte längre så funktionella som man kan önska.

När du ändå är här och insuper information och lärdomar, kan du även ta till dig av detta: testa inte nya städmetoder på: 1/ saker du är rädd om 2/ saker som inte är dina.

Förlåt Ceciliia.

Kommentarer
Postat av: Janne

Det var ett mycket bra tips men man är nog en ganska speciell person (kvinna) om man ens funderar på nåt sånt från början. ;D



HAHAHAHA! Schysst att du berättade för Cecilia att du förstört nåt hon är rädd om under hennes semester. Nu hoppas jag bara att hon råkar läsa detta och inte får tag på dig så hon oroar sig en liten stund över vad.

2010-10-27 @ 10:50:49
Postat av: vikarien

Janne, Janne, Janne.. jag ÄR en mycket speciell kvinna. :)



Tror inte hon är så rädd om just dessa plastgrunkorna faktiskt, jag menade att man inte bör testa på saker man gärna har kvar i originaltillstånd och/eller saker som man lånat av andra.

2010-10-27 @ 11:55:15
URL: http://ceciliatipsar.blogg.se/
Postat av: Petra

jag bara älskar dina tips.. Du borde sätt ihop en tips bok.

2010-10-27 @ 19:30:54
URL: http://www.misspetra.se
Postat av: vikarien

Tack Petra! Mina ynka tips blir det nog inte mer än en sida av :) Men Cecilia har nog så det räcker och blir över. Är hon riktigt jäkla snygg i flabben när hon ber mig dessutom, så kanske hon får låna med ett av mina med ;)



Och då menar jag inte att du ska ha raka tänder Cecilia. Serenader! Lovsånger till min ära!

2010-10-27 @ 20:52:10
URL: http://ceciliatipsar.blogg.se/
Postat av: Cecilia tipsar

men alltså hörredu! inte förrän nu kom jag på att du faktiskt har lånat sånadärade plastflaskor av mig. tror nog att jag inte behöver fjäska alltför jäkligt för att få med ett av dina tips, you owe me biatch!

2010-11-01 @ 11:43:20
URL: http://ceciliatipsar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget