23 september Cecilia förmiddagstipsar:

om äkta vara - hemsidan för dig som är intresserad av vad du stoppar i dig.

är du riktigt modig så jämför du innehållet i den mat du har hemma med E-nummerlistan.

Kommentarer
Postat av: tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Spännande. Ska kika!

2010-09-23 @ 10:56:03
URL: http://tobys.devote.se
Postat av: Kadri

det är så mycket skit i våran mat så jag vågar nog inte ens titta. Det som jag förvånades mest om när jag flyttade till Sverige var att nästan allt innehåller socker här, köttbullar, korv etc.. I mitt hemland hittar du ingen socker i såna produkter.



sv. du kanske har rätt i det för jag kan inte de reglerna. Vad jag menar är att de måste styra landet tilsammans. Det är ju där de är för o får sin lön.De ska göra det bästa för sverige. Om de nu inte ska samarbeta med SD och inte ens prata med de. Hur blir det då ? Ska alla då sitta i sitt hörn o glo ? Folk har ju trots allt valt Sd och de har ju lika rätt o säga sitt i riksdag än vilken annan parti som helst.Sen kan vi ju tycka att de är rassister o allt annat och det är ju våran rättighet. Tycker bara att det här har gått alldeles för långt och det verkas inte respektera alls att vi har demokrati här. Sd har ju inte fått igenom något förslag ännu i riksdag? Däremot har deras motståndare hotat SD väljare , gjort sig skyldiga för dataintrång när de hackade in på SDs sida o snodde listan på folk som har frågat efter information om Sd. Många av de som står på listan är ju inte ens medlemmar där, de frågade ju bara för sin skolarbete, nyfikenhet etc.

Jag tror att om det nu skulle bli omval som det pratas finns det risk att Sd kommer o få ännu större stöd än de redan har fått vilket våre synd tycker jag. jag tycker att partierna skulle ha pratat om det innan valet o bara inte sagt att de inte tänker o samarbeta med Sd. De skulle ha tagit alla deras frågor på allvar o mött de punkt per punkt. Jag tror inte att de flesta vet vad Sd har för politiska åsikter förutom att alla tror att de vill skicka ut alla invandrare. Mannen har en praktikant nu som är från Irak. han fick en SMS från en kompis: Har du packat klart än ? Bra. Då möts vi på flygplatsen. mvh SD.

Jag tror inte nog att det kommer o gå till så här.att de vill begränsa invandringen vet jag och att de har haft/har rassister bland sina medlemmar vet jag med, men mycket mer än så vet man ju faktiskt inte. Hur ska de begränsa invandringen ? Vem ska få stanna ? Deras andra politiska åsikter ?

Man ska absolut inte tolerera rasism, men det här handlar om så mycket mer tycker jag. Det handlar om att andra partier inte respekterar att folk har faktiskt valt in de till riksdag och deras röster är lika värd än dina o mina. jag kan ju tycka att alla som röstar för vänsterpartit inte är kloka i huvudet, men jag respekterar deras politiska åsikter. Jag har även vänner som kandiderat för vänsterpartit.

Oj nu blev det lång babbel. Hoppas du förstår vad jag menar.

En sak jag har funderat nu på sista dagarna är att Estland, mitt hemland , är ju medlem i EU och de ska också ta emot flyktingar. Men det är inte ett enda som vill komma dit. Varför då ?

Hoppas du inte blev arg nu. Då får du komma hit mytar jag med kladdkaka.

2010-09-23 @ 11:51:44
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Jess

ÄR det här verkligen en lämplig hobby för dig vännen?

2010-09-24 @ 10:47:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget