14 december Cecilia tipsar:

singelskap är inte ett livsfarligt tillstånd som måste åtgärdas med första bästa alternativ som kommer i din väg. du kan med fördel vänta tills du stöter på en människa som får dig att inte ens vilja se åt någon annan innan du passerar över till parskap.

13 december Cecilia tipsar:

när du drömmer att du har ett peptalk med eric clapton, där du är den peppande samtalsparten, så bör du nog verklighetsförankra ditt självförtroende något.

12 december Cecilia tipsar:

inget lyfter bort lite kinkighet så som ett stort glas oboy.

12 december Cecilia nattipsar:

öka din puls radikalt genom att gå ner i källaren ensam klockan två på natten efter att ha kollat på när lammen tystnar.

11 december Cecilia tipsar:

det är så fiffigt fixat så att både bilar och vägar är gjorda för att man ska kunna svänga höger utan att först ta ut svängen till vänster. särskilt då det kommer mötande trafik kan detta vara värt att beakta. även annars förresten, om man inte vill framstå som ett pucko.

10 december Cecilia eftermiddagstipsar:

pepparkakor + iskall mjölk = namnam

10 december Cecilia tipsar:

inget säger gomorgon så som en vaxremsa som lämnar din hud med ett hastigt ryck.

6 december Cecilia tipsar igen:

allt du behöver för en grym söndag är the rolling stones, en symaskin och ett par raggsockor.

6 december Cecilia tipsar:

vänta med att klippa tyget tills du vet vad du ska sy. ännu viktigare är det att vänta med att sy tills du vet vad du ska sy.

5 december Cecilia tipsar:

då en omkörning ska ses som ett direkt angrepp på din värdighet så gäller det att gasa på för att på det viset hindra den andra bilen att hinna före. lyckas du inte med detta bör du genast se till att köra om du också så att ordningen återställs. proceduren upprepas så många gånger som nödvändigt.

4 december Cecilia tipsar igen:

du behöver inte vara värdsartist för att få dansa runt i underkläder på en scen, det finns gott om strippklubbar att vända sig till om det är ditt drömsysselsättning.

4 december Cecilia kvällstipsar:

det gör rätt ont att bli påkörd även du inbillar dig att du har rätten på din sida.

4 december Cecilia eftermiddagstipsar:

plocka inte bort delar om du inte vet hur du ska sätta tillbaka dem.

4 december Cecilia tipsar:

se till att ha schysst ljus när du sminkar dig.

3 december Cecilia eftermiddagstipsar:

ta inte bara för givet att spaghettipåsen inte är öppnad, bara för att den inte är det på ena sidan. annars får du förmodligen en överraskning när du skakar ner spaghettisarna för att ha möjlighet att klippa upp påsen. fast plockepinn är iofs rätt kul, och har du städat golvet ordentligt kanske du i miljötänkets anda rent av kan äta spaghettin ändå när du spelat klart. jag kunde inte det.

3 december Cecilia tipsar:

hälsa aldrig på främlingar. inte om ni är de enda i rummet, eller råkar stå en meter ifrån varandra. eventuell ögonkontakt bör inte påverka ditt beslut. inte ens om du möts av ett vänligt leende och glatt hejande bör du hälsa. obs! grannar räknas givetvis som främlingar.

2 december Cecilia tipsar:

skicka chokladkalendrar till dina kunder istället för fula opersonliga julkort! sjukt poppis hos oss kontorsråttor.

30 november Cecilia kvällstipsar:

täta din duschvägg med skumgummi. om du vill ha mögel i duschen och vatten i hela badrummet.

RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget