31 mars Cecilia tipsar:

pastasallad fixas kvickt genom att göra kylskåpsrensningen rakt ner i snabbmakaroner. med lite tur kan det rent av bli hyfsat gott.

30 mars Cecilia kvällstipsar:

om du nu tvunget ska äta kakdeg istället för middag så se för helvete till att den är fräsch först. iaf om du har mögel- och/eller kräkfobi.

30 mars Cecilia tipsar igen:

när din pojk-/flickvän säger åt dig att ragga hångelobjekt på facebook så vet du att ni är inne på sista andetaget. om du inte fattat det innan vill säga.

30 mars Cecilia tipsar:

den som leker besserwisser utan att ha koll på läget får oftare tillfälle att skämmas än andra som leker besserwisser.

28 mars Cecilia tipsar:

precis som galltvål är da shit för fläckade kläder så är spegel, en gnutta mod och ärliga ord det som renar en bitter och egocentrerad själv.

27 mars Cecilia tipsar:

även vuxna får ont i magen av att äta för mkt kakdeg.

25 mars Cecilia tipsar:

vill du chocka dig själv? gå då in i en butik. testa en jeansskjorta. konstatera att den ser ut exakt som den din mamma hade i början av nittiotalet med vita tryckknappar och allt. avsluta med att plötsligt tycka den är fin och köp den.

22 mars Cecilia tipsar:

tangentlås.

21 mars Cecilia tipsar:

tvätta inte mer än du orkar vika. om du inte har en vikarie förstås. då kan du tvätta hur mkt du vill.

17 mars Cecilia tipsar:

för att testa leva on the wild side kan du exempelvis lägga en hundralapp fullt synlig i din bil och parkera i malmö. obs! det här är inte för de vekhjärtade.

12 mars Cecilia tipsar:

uttråkad? bryt loss en golvlist och städa under den. om du dessutom bryter sönder den så har du att göra en annan dag också. nån gång behöver den ju ersättas liksom.

11 mars Cecilia tipsar:

lita på din instinkt.

10 mars Cecilia tipsar:

du vet att du är kick-knarkare om du inte tycker att det är nog action att vara en tiondels sekunds reaktionsförmåga kombinerat med en fungerande säkring ifrån att bli innebränd i en husbil.

9 mars Cecilia kvällstipsar:

är du läskunnig? då bör du inte behöva oroa dig för att hamna i en situation där din bilantenn hänger uppe i tunneltaket efter att du sakta tvingats backa ut från en högtrafikerad vägtunnel mitt i nice.

9 mars Cecilia tipsar igen:

inför en 200-milaresa är det en bra idé att se till så att du har tillgång till mer än en cdskiva. särskilt om du är trött på skivan redan innan resan börjar. vikten av förberedelsen inser du om inte annat när du står inför valet tysk eller dansk schlager när du försöker utöka bil-skivsamnlingen längs resans gång.


9 mars Cecilia tipsar:

bra-att-ha saker på en roadtrip genom alperna är exempelvis tändare, jacka och oknarkad gps.

2 mars Cecilia tipsar igen:

att du inte har ett enda plagg rent och ingen tvättid gör inget. inte ens om du ska resa bort imorgon. det finns affärer med i princip obegränsade mängder kläder. bara att dra fram ett av alla dina fina kort. va? ja det är givetvis anna anka som tipsar, inte den därade cecilur.

2 mars Cecilia tipsar:

behöver du komma bort ett tag? haka då på brorsans damptour de europe. gott om tid att bygga klart husbilen, boka hemresa och packa. vi drar ju inte förrän imorgon förmiddag.

28 februari Cecilia tipsar:

det är direkt dumt att köpa kvällens skor två timmar före utgång. om man inte gillar skoskav alltså.

RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget