18 mars Cecilia tipsar:

städa gärna med exempelvis bikarbonat och ättika för att undvika att använda onödiga parfymer och så vidare. när det kommer till att rengöra vattenlåset i handfatet så föreslår jag dock att du använder något som inte i kombination med avloppsäckel får en stark lukt av spya.

16 mars Cecilia tipsar:

det finns en mängd olika faktorer som spelar in i avgörandet om huruvida man får med sig sina varor ut ur en matbutik med eller utan väktare i hasorna. 
cecilia har under veckan som gått klurat ut tre av dem:
1. ta med din plånbok.
om inte så se till att din snälla far väntar utanför butiken, ring honom och ställ dig skamset till sidan och vänta på att bli utköpt. 
2. förvara ditt kontokort i plånboken som du har med dig. om inte så se till att ha åtminstone en bunte mynt i fickorna så att du kan göra dig oskyldig på ett iallafall nästan smidigt sätt. 
3. förvara ditt kontokort i plånboken som du har med dig och se till att kontot inte är tomt. om inte så var noga med att ha gömt undan nån peng här och nån peng där så att du när kön väntat tillräckligt länge kan rota fram ett par skrynkliga sedlar och räcka fram till det vid det här laget eventuellt något stressade kassabiträdet.

15 mars Cecilia tipsar:

om tio bra sätt att förhindra våldtäkt.


10 mars Cecilia tipsar:

det finns en mängd olika sorters torrschampon och stylingpowder på marknaden.
dessa är alla för amatörer.
vi andra river ett innertak eller två för samma effekt.

9 mars Cecilias vovve Jessie tipsar:

låt inte andras förutfattade meningar om hur du ska uppträda stoppa dig från att vara vad och hur du vill. själv vill hon bli katt när hon blir stor.


9 mars Cecilia tipsar:

 
läs det här. 

4 mars Cecilia tipsar:

du vet att det är läge att jobba lite på din självtillit när du istället för att tänka att du kanske råkat ta fel nyckel genast tar för givet att du tagit fel port när du kommer hem och portnyckeln inte passar.

2 mars Cecilia tipsar:

att på måfå plocka bort delar från ett element, är inte den bästa metoden för att få det att svalna.

1 mars Cecilia tipsar:

det kan vara värt att investera i en spikmatta även om man inte har sömnproblem eller värk, av den enkla anledningen att de är utmärkta ryggkliare.


RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget