26 april Cecilia tipsar:

det är mycket vettigare att städa badrum och dusch dagen efter än dagen innan dina hundar tar sig ett lerbad.

22 april Cecilia tipsar:

livsmottona "hur svårt kan det vara?" och "vad är det värsta som kan hända?" kan och bör appliceras på nästan allt, utom föräldrarnas kära pioner.

16 april Cecilia tipsar:

 
inget ont som inte har nåt gott med sig. till exempel kan insikten att du nog gått lite väl hårt åt en av dina föräldrars favoritbuskar förmå dig att äntligen ta dig själv i kragen och söka det där utomlandsjobbet du funderat över så länge. (för mamma och pappas information så kan jag tala om att tipset självklart är hypotetiskt, bilden naturligtvis ett montage och visar inte alls på något vis resterna av er paradisbuske. såklart.)
 
 
 

14 april Cecilia tipsar:

det är inte särskilt meningsfullt att oroa sig för att spilla lite på grund av darrande händer om du ändå tänker gå in i en vägg om några sekunder och därmed tappa hela alltet.

12 april Cecilia tipsar:

om du vill undvika att barnvakten kommer på dig med att göra exakt det du inte fick göra, IGEN, så bör du inte skrikskratta så du kiknar under tiden du gör det.

4 april Cecilia tipsar:

säg inte till ett gäng riddarspelssnubbar att det är sjukt omanligt att vara så rädd att förknippas med något som är gay att man inte klarar av att ha ett hjärta som symbol för ens egen grupp. inte om du vill bevara den gemytliga stämning som rådde förut åtminstone.

28 mars Cecilia tipsar:

om tio bra argument att ta till när du vill förklara varför du tycker att homosexuella inte borde få gifta sig.
 
 
 
 

27 mars Cecilia tipsar:

tänk på att plocka ut alla dina kroppsdelar ur bilen innan du stänger bildörren.

27 mars Cecilia tipsar:

oavsett hur mörkt det är och oavsett hur trött du är så bör du alltid se till att läsa på tuben innan du trycker ut dess innehåll i din hörselgång.

19 mars Cecilia tipsar:

det handlar inte om hur många busskort du har. ingen blir imponerad av att du drar fram tre stycken om du inte fyllt på nåt av dem.

RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget