23 februari Cecilia tipsar:

den som funderar på att börja med yoga bör först försöka med grunderna innan h*n går på de mer avancerade rörelserna. om inte annat bör h*n se till att vara anständigt klädd för det fall att ambulans behöver tillkallas.


16 februari Cecilia tipsar:

var beredd på en viss skillnad på vilket svar du får beroende på om du ställer frågan "vad bör jag göra i den här situationen?" jämfört med om du ställer frågan "vad hade du gjort i den här situationen?".


15 februari Cecilia tipsar:

om tre ställen som är bättre att förvara sin plånbok på än på vardagsrumsgolvet.
1. vilken ficka som helst som du har med dig.
2. vilken väska som helst som du har med dig.
3. vilken hand som helst som du har med dig.
detta gäller givetvis endast i de fall du inte har vardagsrumsgolvet med dig.


10 februari Cecilia tipsar:

den som ger sig på att väcka gamla gymnastikfärdigheter bör se till att ha mjukt underlag. särskilt om de där gymnastikfärdigheterna inte var särskilt starka ens när de var nya.


8 februari Cecilia tipsar:

om du ser till att åtminstone ha ätit lunch innan du åker till affären så minskar risken för att du ska råka köpa med dig hela butiken hem. om inte annat så ökar iaf chansen för att du ska orka bära hem hela butiken radikalt om du inte har matslarvat under dagen.


6 februari Cecilia tipsar:

lokföraren: det är nog inte tillräckligt att hantera överhoppad station med ett försök till tvärnit och orden "vi kommer tyvärr inte stanna i Hjärup idag".


5 februari Cecilia tipsar:

du vet att Cecilia är förbannad när hon inte ens kan formulera ett tips om sitt irritationsobjekt.


4 februari Cecilia kvällstipsar:

uttrycket "less is more" är inte applicerbart på toaborstar.


4 februari Cecilia tipsar igen:

vill du reta upp folk (eller ja pms-monstret) så är det en bra idé att släppa iväg det tåg som skulle gå fem minuter senare före det tåg som skulle gått för tio minuter sen och därefter berätta för dina resenärer att anledningen till att det sena tåget är sent är att det väntar på grön signal.


4 februari Cecilia tipsar:

den som vaknar löjligt tidigt och inte kan somna om kan lika gärna ge upp och göra sig en mysmorgon. gå upp, tända ljus och smålampor, ta fram vetktygslådan, skruva fast ett par hyllplan, tänka "vem försöker jag lura, skulle inte JAG kunna somna om?", släcka ljusen och smålamporna, gå och lägga sig igen och somna lagom tills det är dags att gå upp.


RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget