30 april Cecilia kvällstipsar:

pollenallergi går numera att behandla! fråga på ditt närmaste apotek.

30 april Cecilia eftermiddagstipsar:

PMS kräver värme, vila och välvalda svordomar.

30 april Cecilia tipsar:

testa att fylla lungorna med luft istället för damm, detta kommer garanterat att öka ditt välbefinnande med minst 83%.

29 april Cecilia kvällstipsar:

ta din matlagning till nya höjder genom att tända gasen på din spis. obs! detta är givetvis inget för dig som är frukterian.

29 april Cecilia eftermiddagstipsar:

för att förstöra någons liv krävs det en hel del.
till exempel bör du inte bara se till att h*n förlorar sitt jobb, också möjligheten att någon gång igen ha ett givande jobb måste plockas bort.
personen har troligtvis också ett privat nätverk av familj och vänner som kommer att hålla livet gående åtminstone hjälpligt, alltså behöver du på något vis sabotera också banden dememellan.
förmodligen räcker dock inte detta, du behöver kanske också se till att  personens boende blir förstört/fråntaget, att sjukdom drabbar den aktuelle och att den framöver alltid kommer att lukta ingrodd svett oavsett vilka åtgärder som vidtas.
därutöver och kanske framförallt, så måste du ta bort personens fria tänkande och hopp om framtiden.
SEN kan du börja yra om huruvida du sabbat h*ns liv.
att lämna någon efter fyra månaders förhållande kan som mest ses som ett ganska svagt försök att lyckas med ett liknande projekt.

29 april Cecilia tipsar:

skaffa dig en stark förebild. min är till exempel kissie.

28 april Cecilia tipsar:

när resten av trafiken plötsligt saktar ner till laglig hastighet som på ett givet tecken, så är det inte läge att bli irriterad, gasa på och köra om. inte om man inte gillar att bli stoppad i polisens fartkontroller iaf.

27 april Cecilia tipsar:

smaksätt gärna marinad med kaffe. men skippa att marinera fjärrkontrollen däri.

26 april Cecilias farmor tipsar:

gå i ett par bekväma skor till festen och bär dina finskor i en väska. på det viset slipper du gå hem skolös med fötterna fulla av blåsor på frostig och grusig asfalt.


26 april Cecilia tipsar:

det är bra att ha sårtvätt och plåster nära till hands när du väljer att meddelst en matkniv karva ut en spåga ur handen din.

23 april Cecilia tipsar:

en trovärdig privatbudget bör innehålla kostnader för boende, bil/buss och ben&jerry.

22 april Cecilia tipsar:

om tre enkla sätt att sabba din karma i vardagen.

  • gå före i köer. särskilt bra effekt uppnås om det står en äldre och/eller uppenbart svag person i kön du väljer att tränga dig i.
  • skäll ut folk som inte egentligen orsakat situationen som gör dig arg. exempelvis kassapersonalen på snabbmatsrestaurangen, när det givetvis är kökspersonalen eller den restaurangansvariga som är anledningen till att du får vänta på din mat.
  • tro på och för vidare information utan att ta reda på om den är sann först. utmärkta källor för detta är kvällstidningar och fjortisbloggar.

21 april Cecilia tipsar igen:

en bra lunch om du vill vara fullständigt dum i huvudet framåt eftermiddagen är två koppar kaffe och två mentos.

21 april Cecilia tipsar:

se till att hålla i bilnyckeln om bilen din är en sån där som låser sig själv.


20 april Cecilia förmiddagstipsar:

minimera enkelt ditt obehag av att tvätta bilen med högtrycksspruta genom att kontrollera vindriktning och vindhastighet innan du väljer plats och tidpunkt för projektets genomförande.


20 april Cecilia tipsar:

skaffa ett frullesälle med fräknar. förgyller vilken morgon som helst.

19 april Cecilia BEHÖVER tips:

Inte ofta ni ser det, men ok jag erkänner, ibland behöver också jag tips!

Jag ska på charterfest, men har aldrig varit på en riktig charterresa. Så därför undrar jag, vad förknippar du med charter? Vad bara måste jag få med i outfiten?

Hoppas på en massa svar!
Ta hand om er alla,
Cecilia

19 april Cecilia tipsar igen:

en nydanande och kanske lite galen tanke är att man skulle kunna testa att svara i telefon nån gång och inte låta ens kunder sitta i telefonkö hela förmiddagen.

19 april Cecilia tipsar:

att ha tidsaspekten i  åtanke under hela morgonrutinen är en bra idé. en halvtimmes dusch när du redan är sen är en dålig idé.

18 april Cecilia tipsar:

du vet att du har blivit sjukt tråkig när du inser att du står och städar ur kylen en lördagkväll klockan elva.

16 april Cecilia tipsar:

koder följer i allmänhet ett ganska enkelt system som det kan löna sig att lägga på minnet. exempelvis används portkoden i porten och bankomatkoden i bankomaten.

15 april Cecilia kvällstipsar:

att mäta saker är bara meningsfullt om du sen håller dig till måtten du kom fram till. om du ändå tänker hitta på egna mått så är det lika bra att hoppa över första steget.

15 april Cecilia tipsar:

du kommer inte fortare fram till ditt mål för att du kör av motorvägen två avfarter för tidigt. inte heller genom att ta av nästa. det är alltid mer tidseffektivt att helt enkelt välja rätt avfart från början.

13 april Cecilia tipsar:

morotzatziki! avnjutes genast. tre-fyra månader efter tillagandet är den nämligen hyfsat möglig.

12 april Cecilia tipsar:

vakna först. prata i telefon sen.


11 april Cecilia tipsar:

precis som en brännskada inte kan börja läka förrän du slutat elda på den, så kan inte ett trasigt hjärta börja läka förrän skadeverkaren är ute ur bilden.

7 april Cecilia tipsar:

den som tar fel på ett par kvarter vad gäller var hon parkerat sin bil, bör göra ett alkoholtest. eller en adhd-utredning.

7 april Cecilia tipsar:

ett gott skäl till att kalla en främmande människa för idiot och äcklig kärring utan vettigare anledning än att man fått en komplimang av vederbörande, skulle kanske kunna vara att man är en osäker fjortonåring med hormonsvängningar, men att påstå att det beror på att man inte gillar när folk är taskiga är inte särskilt genomtänkt.

6 april Cecilia kvällstipsar:

vad du än bygger så är det inte pekfingret du ska hamra på.

6 april Cecilia tipsar:

klipp dig och skaffa dig ett jobb.

4 april Cecilia tipsar:

den förkylde surgubben som tagit över min kropp. det är alltid uppskattat att ta med sig en liten gåbortpresent när man ska våldgästa folk. lite mat, lite syndomtyck eller lite allmän uppassning hade varit lämpligt i just det här fallet. att komma hem till nån objudet och sabba hennes termostat, orsaka förstoppning i näsan på henne och dessutom göra henne till en patetisk gnällspik är bara oförskämt.

4 april Cecilia tipsar:

det finns inte nånting som talar för att näsdukar plötsligt skulle bli överflödiga för den som gör av med tusen näsdukar i timmen hemma liggandes i soffan, bara för att hon går ut och går i kylan.

RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget