13 oktober Cecilia eftermiddagstipsar:

om ytterligare ett inlägg som hon tycker att alla föräldrar borde läsa.

Kommentarer
Postat av: Fina Frun

då kikar jag in där ;)

2010-10-13 @ 14:36:19
URL: http://blogg.amelia.se/finafrun/
Postat av: Karin

Läste (trots att jag inte är förälder:) och instämmer!

2010-10-13 @ 16:26:50
URL: http://www.metrobloggen.se/pruebalo
Postat av: Petra M

Tack för det tipset! Har läst och instämmer. hoppas fler föräldrar eller icke föräldrar läser det.



SV: Mmmmm här traskas det på... har lite vinnar skalle och så här i tävlingens början är jag hiskeligt laddad. Hoppas det håller i sig, tävlingen varar ända till den 5 november....



Ha en fin onsdagkväll :-)



Kram P

2010-10-13 @ 18:11:04
URL: http://insideofpetrashead.blogg.se/
Postat av: Svorskan

Så sant, så sant. Dessutom gillar barn regler och gränser även om det inte verkar så. De känner sig älskade då. Och hjärntvätta våra barn gör vi alla, det är ofrånkomligt att inte påverka sina barn med egna ställningstagande. Men sen behöver man inte kräva att de skall tycka samma sak, men ofta blir det så ändå.

2010-10-13 @ 18:52:08
URL: http://svorskan.se
Postat av: Petra

jag läser...

2010-10-13 @ 23:30:02
URL: http://misspetra.se
Postat av: Kadri

Läste det och håller med så långt att man ska begrändsa o styra o allt det där för det är ju vad vi föräldrar ska göra. Men så mycket jag har läst diverse bloggar som pratar om genus och hur det är så hemskt med flickor som ser ut som prinsessor så håller jag inte med faktiskt i den delen för de klagar ofta just på föräldrar som har tjejer och de älskar rosa o klänningar. Jag kallar mina barn för prinsessor när de leker prinsessor vilket de gör kanska ofta. Jag kallar de ibland för ungjävlar när de är som jävligast och jag kallar de ibland för diverse andra namn. Jag tycker att det klängas alltid på rosa och tjejigt och inte tvärtom. Som till exempel dessa så kallade könsneutrala kläder på polar o pyret. De tar bort rosa, men inte blått. Var är logiken i det då ? Tror de då att alla mammor som har pojkar kan tänka för sig själva men alla mammaor som har tjejer är idioter och därför måste man ta bort rosa så att de inte skulle frestas o köpa det ?

Jag köper både bilar o dockor till mina barn, men faktum är att de är tjejer oavsett hur vi ställer o styr och det äldre de blir det mera synligt blir det ju oavsett hur vi påverkar de. Tjejer tycker om smink, klänningar o kjolar och heminredning så är det bara. Det finns väl anledning varför vi är tjejer. Men jag tycker att om föräldrar vill att deras son ska ha på sig klänning så varsogod, men oftast är de så kallade genusmammor så elaka och nedlåtande mot mammor som har tjejer och som klär de i rosa. Då är vi plötsligt oansvariga föräldrar och tvingar våra barn leva i gamla könsråller.

Det är så mycket föräldrar klandras nyförtiden så jag är förvånad att unga vågar o skaffa barn över huvud taget. och faktum är att oavsett hur man gör och hur man uppfostrar sina barn finns det alltid någon som tycker att man gör fel.

2010-10-14 @ 08:02:18
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag läser igen

2010-10-15 @ 00:29:21
URL: http://misspetra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget