24 oktober Cecilias vikarie Jessica söndagstipsar:

projekt "rensa ut lite" för att minska stök i lägenhet är på god väg att misslyckas om:

- du ideligen kommer på dig själv med att sitta i soffan och kolla facebook eller planlöst surfa, istället för att sortera klädhägen bredvid dig. om kläderna i högen bredvid dig initiellt låg i lådor och därmed inte stökade lägenheten till att börja med, har du dessutom förvärrat utgångsläget. backa två steg och stå över ett slag.

- du har vräkt ut massa prylar ur lådor för att få mer logik i innehållet, men låter bikinis, sylådor och "jag-ska-laga-det-där-framför-teven-en-dag"-projekt ligga i fåtöljen intill. lådan är ju förvisso mer ordnad. +- noll. stå kvar på din ruta.

- du river ut ihopvikta gardiner som ska sitta i vardagsrummet ur sin plats längst ner i lådan och lägger dessa på soffan, eftersom gardinstänger och upphängning inte är på plats ännu. gardinerna ligger mycket bättre på platsen du fann dem. du får en mindre depression av att du efter två år fortfarande inte satt upp några gardinstänger i vardagsrummet - backa fem steg.

- du bloggar om dina problem eller felsteg istället för att lösa dem eller stega om och stega rätt. Du snubblar och stukar foten. aj aj aj, rullstol! stå över ett kast.

- du trots föregående punkts insikt fortsätter att blogga. Du ignorerade stukad fot och sprang en runda i parken. nu har den gått av. backa femton steg.

- du gör småhögar av "ska slänga det sen" i form av källsortering och avlagda kläder runtom i lägenheten, men vet med dig att du inte kommer genomföra själva slängandet på åtminstone en månad. LOSER!! DU HAR BACKAT SÅ MYCKET ATT DU ÄR TILLBAKA PÅ START OCH STÅR NU PÅ MINUS. Gör kaffe, hämta filten och se en fucking film. mer duger du inte till idag.




Kommentarer
Postat av: rolf

Hmmmm ...liiite pinsamt att läsa detta och alltför väl känna igen situationen här himma :( ..... fast samtidigt har ögonen lärt sej att galant hoppa förbi alla olika högar av "måsten". Vissa dagar tycks dom vara helt osynliga för välbefinnandet :)))

2010-10-25 @ 12:26:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0

Auktioner på Tradera

Skapa din egen Tradera-widget