25 oktober Cecilias vikarie Jessica mattipsar:
Hmmm, blev det GOTT också?
och gott också
Janne: Tja, alltså. Det beror väl på vilken vitkål man byter ut till vilken rödkål - och i vilka sammanhang. :) I mitt fall var det färsk vitkål som ingick i wok som byttes ut mot färsk rödkål.
Rödkål borde för övrigt heta intensivt-lilakål. Men det är kanske inte marknadsmässigt gångbart..
Kadri: ja, fast jag tycker nog det smakar ungefär likadant. :) återigen beroende på maträtt och typ av rödkål. (inlagd passar ju sådär bra i wok.)
Men cecilia nu missade du ju I Annelie igår, sjukt bra avsnitt!
Skitsamma hur det smakar, bara det ser bra ut. :)
Bra jobb du gör som vikarie.:)
men lika äckligt :P
Gun: tack! vad roligt att höra :) Vill ju inte sabba hennes anseende i blogosfären, även om jag har det i mitt våld och mycket väl kunde gjort stooor skada (svårt, iofs, eftersom jag vikarierar öppet :) )
Ally: wokad kål is the shit! Stackars dig som har smaklökar som vägrar förstå.. :( kan bara beklaga! Men du överlever nog ändå, eller hur? ;)
